CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, October 12, 2014

Contest KURUS CARA SELAMAT

Assalamualaikum

Dah lama mama tak buat contest..

So kali ni mama nak anjurkan satu contest utk memilih DUA ORANG yang bertuah untuk KURUS DENGAN SELAMAT.. bersama NESLEEM ..
Alhamdulillah ..produk ini ada KKM..


Syarat:
1. Nama dan biodata ringkas
2. Beritahu berat badan korang..
3. Beritahu kenapa korang nak kurus
4. Gambar full body korang..
5. Korang boleh bagi link blog korang kat ruang comment kat bawah ATAU kalau korang tak ada blog..korang boleh aje whatsapp semua detail dan gambar kepada 011-17909711
6. Seandainya korang terpilih..korang mestilah bersedia menjadi testimonial mama utk produk ini..
7. Anda hendaklah berfikiran positif dan bersedia bekerjasama dengan professional
8. Contest tamat pada 30/10/2014

HADIAHNYA:
1. Korang akan diberikan SEBOTOL NESLEEM
2. Hadiah iringan

Di sini mama nak buat penekanan.. KURUS bukan keutamaan untuk kelihatan cantik.. kita kurus bukan kerana nak menunjuk.. kita kurus untuk kesihatan dan memudahkan pergerakan..jadi mama harap tiada isu sensitiviti di sini.. mama faham perasaan orang yang memiliki tubuh yang gempal..kerana mama juga pernah begitu..sekarang ni pun mama bukanlah terlalu kurus..namun Alhamdulillah mama rasa lebih yakin dan sihat..

Pesanan mama..jangan ambil ubat untuk kurus sebarangan...ok...


Tolong HEBAHKAN .. mana tau hebahan korang bermanfaat untuk yang lain...


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan