CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, October 20, 2014

Kasut MERAH nak lawan KAK RED

Assalamualaikum

Hari ni nak story pasal kasut merah..
Kenapa beli kasut merah??



Mungkin jawapan ni poyo..tp itulah hakikatnya..
Mama beli kasut ni sebab ingat kat Kak Red...huhu..tapi tu sebab no.2 la kenapa mama beli..nak tau sebab pertama?? Sat lagi mama citer yeeee..
Cantik je tgk Kak Red pakai kasut merah...

Memang mama minat merah cuma tak pernah lg beli satu kasut yg full kaler merah..
Dan mama mmg akui of coz takleh lawan langsung Kak Red..hihi..sebab paling ketara... harga kasut laaa...Kak Red main ribu riban...mama RM5 je..
Tak percaya...betul... kasut ni harga asal lbh kurang 25-30..tp sebab mmg tokey kedai tu nak lelong dah...so RM5..
Hahhh..tu la sebab utama mama beli kasut ni..

Lps tu paling best...Kak Red of coz beli kat boutique atau mall yg besar dan glamer kannn... mama pun beli kat tempat glamer gak..plg glamer kat Malaysia... PASAR MALAM... hihi..
Apa2 pun.best pakai kasut ni..boleh laaaa..
Alhamdulillah...

So..jgn marah ye..mama guna Kak Red dlm ini punya entry.. tp itulah kebenaran..may be pengaruh Kak Red kuat...so apa2 yg merah mesti ingat dia...hihuuuu..
Babai..sekian story mama...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan