CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, September 15, 2014

Violetta Lunch Set by Tupperware

Assalamualaikum..

Jujurlah kannnn.. jarang geng wanita yang tak minat tupperware..walaupun dibibir habaq "isshhh..mahai naaa...tak berbaloi kottt" tapi di sudut hati paling dalam tetap dok berkenan..
Mama pun tak tau Tupperware jampi customers terutama wanita pakai apa...adoiiiii...
Mama pun salah sorang yg terkenaaa..
Kalau ikut hati...bangkrap tiap bulan...

Huhuhu...

Terbaru mama beli Violetta Lunch Set..
Lama dah berkenan...ni baru ada hati nk beli..tanpa dirancang...adoiii...parahhh..

Jadi alang membeli..mama mmg bertekad nk guna..so mama kena bawa bekal laaaas...

Itu tekad mama...mungkin sukar..tapi kita cuba naaaaaa....
Dah beli mahal2.. guna jaaaaa laaaa..
(Level mahal adalah bersifat individu..mungkin org lain rasa murah jaaa...up to you)

Sebelum beli mama ada alasan..
Pertama sbb mama nak sangat beg ala tote dia tu...comel satu hal..tp mmg berguna.. jika sebelum ni susah nk cari plastik atau paper bag yg boleh letak tupperware muat2.. bila ada tote ni.. tak risau dah..
Keduanya sebab warnanya cantik sgt..mmg memukau..
Ketiga sebagai peransang untuk mama bawa bekal...kasi semangat..
Boleh terima tak alasan mama????
Haruslah kannnnn..hihi..


So..selamat bawa bekal... kempen bangun awal utk memasak....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan