CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, September 15, 2014

First time ever Aidijuma!

Assalamualaikum..

Pernah tak dengar kisah org yg memuja dari jauh...
Ala2 secret admirer?
Begitulah al-kisahnya diri mama ini..
Dah lama kepingin nak mencuba Aidijuma...huhu..tapi tak berkesempatan..

Kenapa nak cuba???
  1. Of course la sebab Juma yg cantik manis (dgn harapan nak secantik Juma...hihi)
  2. Corak yg cantik 
  3. Multifunction tudung.. boleh je pakai untuk urusan rasmi dan santai.. tapi pilihlah corak yg bersesuaian..
  4. Aii..dah glamer..dah jd trend..mama pun nak la jugak..huhu
Kenapa lambat cuba???
  1. Bertangguh
  2. Lama dah tak pergi KBMALL..lokasi concept store Aidijuma KB
Ermmm..tu je alasan yg mama mampu fikir setakat ni..

Semalam mama beli Aidijuma White Label.. yg sales..hihi.. eh murah jeee.. RM10..beli dua ok..(bangga ke?)
Dgn alasan nak try dulu...dan yg paling penting takut papa terkejut kalau beli 10 helai..
Lepas tu yg dia promosi tu ada beberapa corak je...so.. ambil yg the best..walaupun..mmg nak semua corak..huhu..
Apabila Aidijuma buat sales.. harganya jadi sama ngan tudung ala2 Aidijuma..
Actually bg mama yg tak pandai nak tgk kain..mama rasa sama je jenis kainnya..
Tapi iyalah label is everything...hihi.. nak try kan..
So kepada yg nak try Aidijuma..try la..sebab tak mahal pun... mampu milik..kalau yg biasa2 bajet mcm mama..tunggu sales ye.. kiki..
Tapi seriously mama tgk harga tudung Aidijuma yg paling mahal kat situ bawah RM50..
So ok la kan...
Selamat mencuba...
Next time hara sgt2 papa belanja..hihi..

Ada macam Juma tak???? Okbai...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan