CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, September 8, 2014

Coconut Shake di Warung Kurnia Ibu, Pasi Mas

Assalamualaikum...

Kali ni mama nak share satu tempat makan yang menarik.. lokasinya di tepi jalan keretapi Pasir Mas, Kelantan..



Warung Kurnia Ibu namanya... mmg glamer ngan coconut shake...fuhhhh...best..
Makanan kat situ best2..
Macam2 ada..
Makanan tempatan.. western...

Papa nak makan lamb chop tapi sayang dah habis..huhuhu..
So kami order char kue teow utk kami berdua..chicken chop utk uyeeh..iqy mkn fries..
Kami pergi dah lewat.. tak sangka yg kedai ni tutup pukul 7.00 mlm..



Walaupun kami org Kelantan..tapi ni lah kali pertama kami ke kedai makan ni...
Tak menghampakan...boleh pergi lagi kerana kami belum pekena coconut shake special T-Krie kat sini..hihi
Kepada penggemar coconut shake berais krim... jom try kat sini..macam2 aiskrim boleh pilih...
Alhamdulillah....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan