CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, April 30, 2014

Perempuan dan cinta...

Assalamualaikum...

Dah byk hari mama tak tulis apa2.. ada je sbnrnya benda nk tulis tp nk menaip tu mcm tertangguh..ermm.. bagusnya kalau apa yg kita ckp terus tertulis jd entry..tp seingat mama mmg dah ada perisian mcm tu..cuma mama ni la yg tak mampu nk memiliki... apa yg mampu berangan je la..

Hari ni rasa nk tulis pasal CINTA la... mcm biasa je... ermmm mmg pun.. yg biasa tu la yg benar terjadi..yg kita mmg berlegar di sekeliling kita...


Hari ni konsep cinta di dlm hati seorang perempuan.cinta pulak dr sudut cinta kpd lelaki...saje je mood petang yg panas ni memberi idea utk mama menulis mengikut pandangan mama...jd if ada yg tak setuju..lari jauh2 entry ini... ok..
Adakah perempuan mudah jatuh cinta??? ermm tak jugak...
Bagi mama sifat mudah cinta bkn bersifat gender tp lebih kpd individual.. sbbnya ada lelaki yg mudaaaahhh sggt terjatuh cinta...
Bila bicara pasal cinta seorg perempuan..ada byk jenis..
Ada tu yg mmg payah nk jatuh cinta..mmg hati kering...ah lantaklah katanya...
Ada gak naaaak sgt jatuh cinta tp tak berpeluang..
Ada gak terhegeh-hegeh cr cinta sampai jd hamba cinta
Ada tu cool aje..serah pd takdir..ada...adalaaaa...tak de..takpe...
Ada tu jatuh cinta dgn tiba2.. dah sampai seru katanya...

Yang pasti..bagi mama jauh di sudut hati setiap wanita..mereka ingin dicintai dan diterima apa adanya..
Jatuh cinta bkn sesuatu yg boleh dirancang.. ya..mungkin kita boleh merancang pertemuan dan sebagainya tp soal hati utk menerima seikhlasnya itu sesuatu yg misteri..ia dtg begitu sahaja...Kuasa Allah penentu segalanya..

So..perempuan2 yg disayangi semua..apakah kategori anda jika dikaitkan dgn cinta kpd lelaki? Itu semua ada dlm ht korang...namun hati2 tau krn kdg2 ia bisa terluah dgn perbuatan dan percakapan..krn sekuat mn pun kita tahan dr mendedahkn pada awam apa yg kita rasa, kita tak mampu utk tipu diri kita sendiri....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan