CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, April 14, 2014

Parody tudung bawal gaya blogger Yunabella..

Salam semua..

Semalam Malaysia dikejutkan dgn trend baru dlm pemakaian tudung bawal... katanya nak buat ala2 tudung F*****a tu... kikikuikui..bijak2 sungguh adik2 kita tu..congrats..

Dannnnn..kerana tipikal Malaysian.. mestilah ada parody utk itu...
Mama pun nak pakaiiiii gaaaaakkkksss... jgn mare ye...jgn stress la sgt pada yg rasa nk marah, menyampah dan tak nak involve tu.. ok.. positif la skit..just have fun..fun2 yg baik..

Dari semalam rasa naaak try..apa lagi..bila ada junior sekolah dulu dah upload kat fb..ermmmm nice.. iyalah kan idea baru bertudung..apa salahnya try..barulah hidup tak statik.. lgpun dunia fesyen kan sentiasa berubah..
tapi..ermmmm sorry to say...takdenya masa nk try2 itu semua... apalagi kalau princess dok bergayut kat kaki..sblm papa buat jelingan pelik baik tak yah.hihi..

Paginya..tak sempat juga.. my hero Reefqy pulak buat manja2 di awal pagi.. so delay lagi...
Bila dah hntar anak2 syurga tu semua.. sampai kat opis barulah berpeluang nk try...huhuhu...
Jelas berusahanya mama..agi idup agi ngelaban..(kata kwn mama, Ana.. mama ni psiko)..

So..berhasil walaupun tak secantik adik2 tu.. mungkin krn mama masih amatur, dah tua so tak comel, kelam kabut dan may be juga sbb mama pakai printed bawal... mama rasa pakai plain bawal lg cunnnnnggggg...




Nmpk melebar sikit sbb mama mmg besarkan sikit tudung tu..(alasan)..
Brooch ala2 otomen tu aje yg sempat mama sambar.. kiki..ahh lantak lah..mama mmg peminat otomen..
jgn komen pasal gaya sbb mama ni kan macam malu skit kalau org lain selain papa yg amik gambar.. sindrom ni terjadi sejak selfie kian menular.. (thanks tu cik mus opismate yg baik hati support usaha mama ni yg may be ntah apa2 bg org yg serius tahap gaban) mama jd biasa amik gambar sendiri..(papa patut beli monopod kat mama..lalala)

So release sbb berjaya dgn gaya mama.. mama loike ribu riban style ni sbb simple...

Pada yg tak suka..soriii.. mama tak mampu nk puaskan hati semua.. i'm just a simplemama yg nk try semua benda..asalkan yg Halalan Thoyyiban..

Babai..nak gi class dulu.. muahhhhh..muahhhh..

Pada yg belum tgk camner blogger yunabella tu buat..senang2 la ke blog www.yunabella.blogspot.com....


1 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan