CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, July 11, 2013

Selamat Berpuasa!!!

Mama nak ucapkan selamat berpuasa buat semua.. walaupun hari ni dah hari kedua..still boleh kan.. puasa kan sebulan.. mama sebenarnya ada masalah nak buka blog mama semalam....

Mama nak minta maaf kiranya ada menyakitkan hati atau membuat korang sengal dengan mama..soriiii... kita click kan...tak leh marah2..

Sempena Ramadhan ni jom pertingkatkan amalan kita... banyakkan bersabar dan hidup dlm harmoni....

Gambar hari pertama puasa.... 
So macam mana semlam? mama ok...walaupun ada mengantuk sedikit pada tengahari... petang tu dalam setengah jam sebelum buka..mama rasa sakit perut..may be masuk angin..al-maklum la badan mama mmg mudah berangin....

Jadi..jom sama2 berjimat di bulan Ramdhan..kalau ada lebih rezeki..bersedekah la..jom kita try sama2...

1 comments :

Ihsan Arifin said...

mama nanti upload la gambar
juadah buka puasa mama haha.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan