CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, July 29, 2013

Kambing bakar KTC!

Salam semua... puasa tak hari ni? Mama puasa tau ...mama tak tinggal puasa pun lagi..because mama kan fully breastfeed. Lambat la sikit... papa bimbang..dia tanya acap kali sama ada mama ni preggy ke????  Hehe.. mama pun tanya dia adakah dia tak suka kalau mama preggy... papa ckp kalau dah rezeki terima je..tp kalau boleh jarak..
Lg bagus... kesian kat Qysya.. kecil lg..hehe..
La panjang la pulak celotehnya
Sebenarnya mama nak citer pasal lauk feveret papa.. kambing bakar...
Dalam.bulan puasa ni agak kerap la jugak papa beli kambing bakar dgn black pepper sauce.. dan yg terbaru dia beli kat depan Kelantan Trade Centre (KTC) kambing tu dibakar oleh pekerja restoran kat KTC tu la..
Oklah juga rasanya... mama makan gitu2 je kambing sbb mama sensitif sikit..
So kepada penggemar kambing bakar boleh le cuba ye..



0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan