CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, July 11, 2013

Ajihs Nasi Lemak....

Akhirnyaaaaaaaaaaaaaa... fuh panjangnya... itu menandakan rasa puassssss.... hehehe.. bukan apa..sebenarnya dah lama mama nak ke Ajihs Nasi Lemak.. sejak dari mengandungkan Qysya lagi..
Kiranya salah satu yg mama idamkan ialah nak gi mkn di Ajihs Nasi Lemak.. ini semua pasal Piya (Badri Radzi a.k.a Captain Marvel)

Minggu lepas papa bawa kami ke sana.. tp abg Uyeeh tak pergi..kesian dia... kalau dia dpt pergi mesti dia excited sgt2..lain kali la ye syg...

Dalam hati ni berdoalah supaya Piya ada kat situ...tp may be sebab kami pergi lambat atau Piya mmg tak datang..so tak dpt la bertentang mata dgn Piya..cheeewaaahhh.....

Mama dan papa makan nasi lemak ayam plus kerang..ermmm sedapppppp...Reefqy tak makan apa2 pun.. minum je..dan jgn tanya air apa..sebab of coz la air laici....hantu laici....hehehe..




Nanti boleh la kalau nak ke sana.. di Berek 12 Kota Bharu... tak tahu kat mana?? tanya aje ...kebanyakan orang KB tahu lokasinya.. maklumlah kedai femes...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan