CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, July 2, 2013

Chef Li's Trader in da house!!!

Semalam papa tak kerja ... time petang tu mama telefon...alahai kesian kekasih hati mama ni..belum makan lagi....so.. jom makan papa..my treat... laju je papa..apa lagi kalau ajak makan LAMB CHOP....hehehe

Selepas ambil princess Qysya.. kami pun pergi la ke tempat biasa... alahai CLOSE la pulak... so kami mula la tak tentu arah... iya lah benda plan tak menjadi...
Tapi kami pun tawakal je la ke tempat lain.. malas sebenarnya nak pergi jauh2.. Iyalah dah pukul 6.30 ptg... nnt rushing nak Maghrib pulak..

Destinasi kedua dalam fikiran time tu ialah restoren HAZA BISTRO...kami pun pergi la..
Tetiba aje sampai kat sana...aihhhh kenapa dah tukar owner ke??? sebab signboard dia dah bertukar.. tapi owning kat depan tu masih lagi ada nama HAZA BISTRO... business signboard tu tertera nama Chef Li's Trader...


Ermmm..takpe..try je la...

Bila masuk aje.. mama tgk ruang kat dlm restoren tu dah dikecilkan.. dulu HAZA BISTRO luas..tp sekarang dah dikecilkan..dan dijadikan premis lain.. so ini menguatkan telahan mama..ermm..may be dah bertukar pemilik la tu...

Tak kisahlah... niat nak tanya pekerja kat situ tapi malas la nak menyibuk (baik hati sikit)..

Jomm..cerita pasal menu plak... byk pilihan dari India, Melayu, Barat, Jepun... ermmm macam2 la... mama tak sempat nak tgk dgn detail..iyalah kan..princess merengek-rengek..Uyeeh pulak..ermmm hyper mcm biasa...

Time tunggu order sampai jom snap snap dulu...





Order dah sampai..
Papa of coz la Lamb Chop...


Pilihan mama Fresh Japanese Udon..
Tak pernah pun makan...saja nak try..


Uyeeh yg tak boleh tgk burger... order Burger Bakar...


Oh..heaven... mmg best..papa puas hati... tp Uyeeh terkejut tgk burger bakar tu hitam...hahaha..kelakar sbb sebelum ni Uyeeh biasa makan burger bakar biasa aje...oh anak mama....tergelak mama ngan papa bila dia cakap yg burger tu hitam..hangit...

Fresh Japanese Udon tu mmg sedap... Lamb chop superb... daging tebal dan juicy...

Boleh datang lagi ni kata papa... yess.. Alhamdulillah...papa puas hati...

Lagi puas bila Nescafe tarikkk...gelas besar lagi...hahaha..


Tanda puas hati...


Licin semuanya...... kenyangggggg....

Tapi ada rahsia... mama pakai selipar jepun je datang kat sini..shhhhh malu..... terpakai selipar kat opis.. malas dah nak tukar.. redah je..ni kan musim hujan..hehehe


Next time kita bawa Iqy..sian dia tak gi semalam sb tidur... hehehe..

Jadi sesiapa yg ada di Kota Bharu.. silalah ke Chef Li's Trader... mama syorkan sbb mmg memenuhi citarasa mama... 


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan