CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, March 5, 2013

Terbaru 2013

Salam semua...

Malam ni papa keluar....Uyeeh dah tidur..Iqy pun keluar ngan Tok Ma dan mak2 sedaranya...katanya nak gi shopping kat kedai buku SMO..al-maklumlah Cik Eka dapat baucer buku 1Malaysia...so mama rasa macam nak berblog-walking la..pregnant mcm mama ni mana la larat dah nak walking2 kat luar..setakat alam maya ok la...hehehe..

Mama ni suka berposing tp dlm masa yg sama mama pun suka ambil gambar..tp bila pregnant ni mama jadi malas la nak berposing... time mengandungkan Uyeeh seingat mama hanya dua tiga keping je..itupun sebab ambil gambar time raya dgn family...

Tapi sempena majlis kahwin sepupu papa hari tu mama pun menyibukkan diri la jugak..itupun papa la yg beria nak ambil...

Nak tgk tak mak buyung ni???

Berhenti solat di Masjid Beijing, Rantau Panjang...majlis akad nikah pun dijalankan di situ



Bersama Uyeeh dan adik2 ipar

Bergambar bersama pengantin

Bye...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan