CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, February 19, 2012

SPELL IT RIGHT di Twintech KB....

Hari ni di Twintech KB ada satu occation la sikit..just a small one tp berjaya menghimpunkan semua pelajar dan staff..

Ada contest 'SPELL IT RIGHT'...contest dianjurkan oleh student yg ambik paper English for Interactive Skills...

So ...congratulation pada yg menganjurkan activity ni..actually hari ni preliminary session..so di sessi ni 3 wakil dari setiap PROGRAM akan compete each other...1 org je yg layak ke FINALE...

Lecturer yg menganjurkan..Pn Wan

Penanya PERKATAAN ..Afifi dan Amira..MC pulak Aizat yg  dok kat belakang  baju hijau..

Ayu, Mira dan Fatin - wakil DHM
Fatin layak ke final

Fatihah, Amani dan Ain - wakil DIB
Fatihah layak ke final

Adibah, Mazura dan Nazril - wakil BIB
Mazura layak ke final
Satu group lagi DIA...tak sempat nak snap picture..mama lambat ke lokasi...DIA diwakili Anati, Ariff dan Liyana..Ariff layak ke final...

Tahniah pada yg layak...kita jumpa di FINAL..this coming TUESDAY (21st Feb 2012) ok....


Oklah..kepada yg masih tercari2 hala tuju akademik anda...kami di TWINTECH menawarkan yg terbaik...hubungi kami di twintech.edu.my ..

1 comments :

HasrulHassan [HH] said...

Hmm kalau tgk kat TV tu yang budak2 sekolah tu, syok je, kadangkala kita sendiri pun tak tahu nak eja .. hahaha... nice program.

www.hasrulhassan.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan