CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, February 2, 2012

Safee Sali berharga RM2 juta..


Mohd Safee bin Mohd Sali memang membanggakan kita..dia merupakan pemain bola sepak negara yang PERTAMA yang ditawarkan kontrak bernilai RM2 juta untuk tempoh 2 tahun....fuyoooooo..mahu terbeliak mata mama yang sememangnya mata duitan ini...cheeeewahhh....

Kenapa mama BANGGA? sebab akhirnya orang dah nampak kewibawaan pemain kita...kalau tak mana la PELITA JAYA FC nak...

Walaupun byk spekulasi yang timbul sebelum ini..namun semuanya telah terjawab dgn termeterainya jalinan kontrak itu....

Hari ni HOT.FM pun membincangkan pasal isu Safee ni...ada yg setuju ada yg tak menyokong...
Mama???? penting ke pendapat daripada Mama?? hahaha...mama tau tak penting pun tapi mama still nak komen gak...hahaha...

Mama sebagai salah seorang peminat sukan negara MENYOKONG keputusan Safee...pergilah Safee...bukan senang nak dapat tawaran gitu...mama sebagai orang perempuan ni fikir pasal family dulu..bygkan Safee dapat bayaran sebegitu besar..apa yg dia dapat sebenar:

  1. dia dapat kumpul duit utk masa depan..ialah..kat sana dia mana pakai byk duit..semua org uruskan..pemandu pun ada..iyalah dia pun dah 27 tahun..tak lama dah lagi boleh bermain...sementara org nak ni...terima je la...
  2. dihargai oleh orang Indonesia..sekurang2nya adalah wakil dari Malaysia yang boleh dibanggakan oleh orang Indonesia...bukan senang nak dapat kepercayaan orang lain
  3. bila dah glamor kat sana of coz la akan ada tawaran iklan dan jadi duta produk ke...masyukkk lagi...setakat OPERA VAN JAVA dah jemput Safee..
  4. bila dah pencen nnt..boleh buka bisnes sbb dah ada saving byk..tak de terbiar atau kesulitan..sbb tak boleh dinafikan ada lagenda kita yg diabaikan dan tidak dihargai bila dag tua....
So mama harap semua org menghormati keputusan Safee Sali..of coz la dia dah fikir masak2 dan ranum2 dah....tapi tak tau la dia ada buat solat ISTIQORAH ke tak...iya la manusia hanya boleh predict tapi tak tahu dgn jelas masa depan kerana HANYA ALLAH YANG MAHA MENGETAHUI..sebab bagi mama ini semestinya antara keputusan yg paling besar pernah dibuat oleh Safee Sali...

Anyway..good luck dear....May Allah Bless You...bila dah senang nanti JGN PERNAH LUPA RUMPUT DI BUMI....



0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan