CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, February 7, 2012

Iklan lucu di dalam MAJALAH HARMONI

Ini ada story lucu..ermmmm may be korang dah perasan tapi mama saje nak highlight kat sini...sebab pada mama melalui gambar ni kita boleh buat penilaian tentang iklan majalah...dan tentang sikap manusia yg snaggup buat apa saja untuk melariskan jualan dan mencari keuntungan....mama ambil dari MAJALAH KELUARGA HARMONI yg gambar family Lisdawati dan Fauzi kat depan...



Bila tgk iklan di atas..oklah jugak kan..iyalah..pakai tudung..comel la....walaupun make-up tebalnya mak ngah... sekarang tarik nafas perlahan-lahan......hembus..rehatkan fikiran...don't panic ok.....rehatkan minda tumpukan pada gamabr di bawah.....


Aduhai seksinya....dan boleh kah mata kasar anda melihat persamaan antara dua gambar tersebut????

Ok..untuk kasi lebih jelas..korang cuba main permainan 'SPOT THE DIFFERENT' kat bawah...


Rumusan: melalui permerhatian mama...kedua-dua wanita terbabit...adalah SAMA..yg membezakan mereka adalah gaya, pakaian, solekan dan produk yg diiklankan....dah la bahagian yg tak sepatutnya ditonjolkan telah diedit dgn TIDAK BERJAYANYA....
mama tak berani komen byk2..cuba korang nilai sendiri...sorry gambar tak berapa jelas..coz mama ambil dr telefon chokia mama je...tapi kalau nak imej la lebih jelas..korang cuba tgk MAJALAH KELUARGA HARMONI..atau MAJALAH MINGGUAN WANITA...yg kat ruangan iklan..selalunya iklan ni ada kat depan2 lagi....bandingkan sendiri....
Kot ye pun nak guna model yg sama jgn la letak kat page yg bersebelahan..nmpk sgt pembohongan....wakakakaka.....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan