CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, February 7, 2012

Blog Zahiril Adzim

Dalam dok layan tulisan blogger2 ni...mama teringat pada seorang artis yg memang seorang blogger..mama dah lama niat nak usyar blog dia..tp tak jadi2 gak...so amacam hari ni kita terjah blog dia..Dgr citer best tulisannnya....

Blog artis yg jadi pilihan mama ni ialah blog pelakon yg best sgt dia berlakon...humble je.... zahiriladzim.blogspot.com 


Tu dia...ZAHIRIL ADZIM...yg terkenal dgn lakonan mantap dalam drama JUVANA tu....fuhhhhh....
Dgr citer filem JUVANA dah siap penggambaran..kiranya sekarang dalam POST-PRODUCTION la kan....mesti ramai yg tak sabar nak tgk DAIM beraksi......

So kalau nak perkembangan terbaru tentang ZAHIRIL ni..boleh la jadi pembaca tegar dia..hehehe....setakat mama jadi follower dia tadi dah 16,515 orang yg bersama2 menyertai blog ZAHIRIL...fuhhh  ramainya....maklum la popular....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan