CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, February 2, 2012

Budak 10 tahun melahirkan anak?

Tadi mama ber'blog walking' ke BUSUK.ORG...pastu kat situ ada link tentang satu entry yg menyebabkan mata mama terbeliak .....
Bila klik kat situ..entry tu dari satu blog yg hebat gak iaitu ASAMGLUGO...

Kat entry tu ada menyatakan ada seorang kanak-kanak berumur 10 tahun telah melahirkan bayi  lelaki yang pra-matang...kelahiran pada usia kandungan 31 minggu...Bayi seberat 3.3 pound itu dilahirkan di HOSPITAL WANITA di bandar Puebla, Mexico..bayi itu dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi kerana ada radang paru-paru tapi dilaporkan telah pulih...



Ya ALLAH...rupa2nya dia adalah mangsa rogol...Dia yang tinggal di San Francisco telah pulang ke negaranya dan melawat bayi setiap hari utk menyusu...iyalah kan Mexico dan Amerika dekat je... ohhh..mama takleh bayang macam mana keadaan budak perempuan itu..kesiannya..dalam usia yg masih muda dia telah terpaksa memikul tanggungjawab yg besar...walhal dia sepatutnya masih dalam penjagaan ibu bapa...

Pihak berkuasa masih menjalankan siasatan terhadap kes tersebut....Nauzubillahi min zhalik...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan