CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, May 13, 2009

TARIKH LUPUT CINTA



Baru2 ni mama ada terbaca satu nama buku cerita tapi maaflah coz mama dah terlupa nama penulisnya. mama tak baca pun isinya cuma tengok tajuknya aje. sebab tajuknya begitu tersendiri. tajuk buku tu 'TARIKH LUPUT CINTA'. automatik otak mama mula menterjemah tajuk tu..emm mama rasa mungkin ia berkisar tentang hari berakhirnya cinta. benarkah cinta ada tarikh luput???? sebelum ni yang biasa kita dengar,benda2 aje ada tarikh luput.
tapi bila fikir balik ia bukan sesuatu yang mustahil kerana cinta adalah sesuatu perasaan dan perasaan itu bisa pudar. manusia yang bercinta itu yang perlu bijak agar cinta itu available sampai bila2...

1 comments :

ana_Anacon said...

It's the date when you get over it. You had pick up all the pieces and put your heart back together. There's no turning back.

Ala...kalo barang yg dh sampai tarikh luput, nk lg ke kita?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan