CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, May 27, 2009

MUYIH WENT TO THE CLINIC...

Semalam, mama half day..papa pun...kami bawa Muyih checking kat klinik..Muyih ada appoinment kat klinik...Just a regular checking...Timbang berat dan khidmat kaunseling tentang penjagaan baby (for mama n papa)....

Timbangan muyih turun la...Ni mesti sebab demam hari tu...Last month berat dia 10 kg tapi semalam berat dia 9.5 kg...Ayoooo...Graph berat badan muyih dah tak cantik la... ada penurunan..Kalau tak sebelum ni, nurse selalu puji coz graph berat muyih cantik...Nak buat macam mana kan....Lagipun Muyih lasak sekarang....Yang memeningkan berat badan mama dia tak jugak turun....hik..hikk..hik...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan