CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, May 26, 2009

ATIE DAH KAWIN.....ANA BILA LAGI?

Pada 2 Mei lalu....Atie one of mama's friend kawin....huhuhu...mama tak leh gi...salahkan papa.....dia ada kerja dan tak leh hantar mama. Papa suruh mama gi sendiri tapi mana la mama leh drive kalau muyih ada...dia mesti nak gi kacau mama bawa keta..Mama ni jenis yang terlalu terror bawa keta...Iya ker?????
Mama sedih sangat. Atie ni ialah adik kepada bestfriend mama..Ana....Jadi yang marah mama tak ginya ialah Ana la.Tapi Atie ni kira mama boleh masuk geng la sebab dia selalu lepak kat umah sewa kami dulu...
Mama boleh bayang kemarahan Ana...
Atie dah kawin..Ana bila lagi? Mesti banyak yang tanya soalan ni kat Ana...Mama harap Ana boleh handle semua soalan ala2 soalan Melodi tu...
Kenapa ek...kita selalu nak tahu....Iya la kalau benda tu tak sensitif sangat ok la tapi kalu dah menyentuh hati dan hak peribadi orang...parah...
Ni ada sekeping gambar kawin Atie yang cun. Masalahnya semua cun2 tapi mama malas rasanya nak upload semua...sebabnya jeles. Hehehe.....


cool sungguh gambar ni...macam dalam filem...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan