CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, May 27, 2009

BLOG ZED ZAIDI....

Hai everybody..

Semalam sempat la mama melayari blog zed zaidi. Bukan apa, sekarang ni kan heboh citer pasal blog dia. Mama pun teruja nak baca gak apa yang dia tulis....Ok gak...Nampak macam ada isi dan bernas..Dia berani untuk suara kan apa yang dia rasa...Mama rasa tak salah lagipun bukan kah ini keperluan blog macam ni...Kita berhak suarakan apa yang kita rasa dan apa yang kita tahu.. Mama rasa blog amat penting untuk kita hari ni..Selain ada tempat nak luah perasaan, kita juga boleh berkongsi apa yang kita tahu dan boleh tahu apa yang kita nak tahu.. Bukankah ilmu adalah untuk dimanfaatkan. Tapi satu je mama nak pesan jangan plak kita sebarkan dakyah yang tak betul plak melalui blog.Itu dah kes dosa tau....

Mama dulu di awal kemunculan zed di persada seni, mama pun tak lah minat sangat. Mungkin sebab dia berlakon cerita yang mama tak berapa gemar. Tapi mama rasa lakonan dia ada improvement la. Mama lebih suka kalau dia berlakon komedi..menjadi la..(actually mama memang lebih prefer tengok citer komedi).

Mama ingat sangat masa study dulu, kitorang suka sangat carikan artis lepas tu padankan dengan member kami...zed zaidi pun jadi mangsa maklumlah dia kan Hero Remaja..Mama padankan dia dengan Ana...hik...hik..hik... Untuk zed, awak lonely kan...Ana pun belum berpunya.....Tak salahkan......Ana please don't kill me....


kira ok la tu kan....

1 comments :

ana_Anacon said...

Amboii..ni dh kira lebih ni...
Best sgt ke jd miss match?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan