CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, August 20, 2013

Selamat Hari Raya...

Selamat hari raya semua....

Baik kan mama..raya ke-13 baru wish kat korang semua... hehehe... sori... mama tak sempat la... lepas tu ada org tak dari planet mana dah curik kabel telefon kat kg mama..ermmm... internet tak de la...

Tapi it's ok... orang Malaysia kan raya nyer sebulan..... dun wori.. Maaf Zahir Batin ye...

Raya pertama mama sambut di kg mama... bersama ayah... semua kakak mama yg jauh di perantauan beraya kat kg pasangan masing2 dulu.. raya ke-3 baru diorg balik.. kakak mama, Cik Nie yg dok ngan ayah balik beraya umah mentua dia.. dekat je kg mereka.. tp takpelah.. bukan selalu dia ke sana...

So mama sekeluarga bersama ayah je la di pagi raya...

Tok ayah dan cucu + menantunya...
Bersama ayah tersayang.. ayah sentiasa beraya dgn tema yg sama ngan mama and family
Gambar bersama family sebelah papa..semua dik-beradik ada..lengkap...
Raya kedua baru ambil gambar famili.. mama sayang semua...

Semoga Syawal kali ini memberikan lagi sinar buat kami sekeluarga dan semua umat Islam.... love you all...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan