CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, August 26, 2013

Scarf LIBRESSE....

Libresse menawarkan percuma scarf ...



Of coz la setiap scarf tu ada la ia punya pengertian...hehe..







Bila aje mama tgk ada hadiah scarf ..hati perempuan mama melonjak2 nak mendapatkannya.... hehehe... lagi pun terpampang.. by designer... herrrmmm mesti kababoooom punya scarf ni... hoohooo...

Mama balik terus membuka balutannya dgn excited.. mata ni bersinar2...mama beli yg biru...
Tapi....... ermmmm ok la...kain dia biasa je... corak dia lebih cntik kalau dlm gambar (lighting factor la terrr)..
Kecewa????? tak lah.. iyalah what do you expect dari hadiah pembelian tuala wanita??? ini pun dah kira ok... tak kan la hadiahnya lebih mahal kan... so peringatan... jgn ingat yg that scarf akan macam yg direka oleh Rizalman.. Melinda Looi atau Jovian Mandagie ok...

So  mama respect kpd designer yg mereka scaft Libresse... even mama tak kenal you all.. but keep up a good work ..ok... (atau mama aje yg buta fesyen tak kenal mereka?....oppsss...sorry..)

Dan scaft tu nampak cantik bila mama yg pakai..hahaha....(perasan sikit jerrr..ok... bagi la peluang kan mama)



Hahhhhaaa...muka control....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan