CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, August 25, 2013

Car Boot Sales

Setiap Jumaat di perkarangan Tesco KOTA BHARU mesti ada Car Boot Sales...


Mama dan papa memang suka la ke sana... keinginan nak pergi sentiasa ada..tp sebab kekangan masa... mmg jarang la pergi...

Jumaat minggu lepas nak sangat pergi.. sementelah tak balik kampung... kami pun pergi la..tapi sayangnya keran cuaca yg tak menentu...ramai yg dah tutup boot diorang..tak meriah sgt la... iyalah kan ribut dan hujan.. tak tahan la....

Tak de rezeki.. takpela... next time...

Kat situ ada barang bundle dan ada brg baru.. baguslah Car Boot Sales ni..sekurang-kurangnya..boleh la sesiapa yg nak berniaga pergi ke situ... tak perlu banyak modal...


So,minggu ni tak beli apa2 pun.. jalan2 je..
Pastu bila dah macam nak raining.. masuk Tesco jap...pusing2 je...



Window shopping....tp happy sebab bersama yg tersayang....


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan