CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, August 26, 2013

Furla oh Furla !!!

Mama ni tgh ada mood nak bercerita ni....hahaha..kepada yg sudi sila la yerrr...

Situasi ni berlaku pagi tadi..before my darling pergi kerja... mama pergi lewat sikit...mama dekat je...

Dalam dok chit chat sambil teman papa breakfast.. tetiba je adik kami lalu.. agak tergopoh gapah la sebabnya Ma dah menunggu kat dlm kereta... tapi sempat lagi kami berdua ni secara spontan... terus aje cakap "waaaaaahhhhhh"
Adik terus aje pandang kami.. konfius may be... iya la kan tetiba je kami mcm kagum je....hehehe... dah la macam sepakat je...

"Wow Furla terr" komen papa...

Aikk... tak sempat mama nak komen..papa dulu yg cakap.... tau aje papa ni Furla beg ni....
Adik hanya tersenyum...tak sempat nak balas apa2..iyo la kan dah lambat..

Mama pun saje je la nge'test' papa..

Mama: Pa, kalau mama pakai Furla tu ok tak?
Papa: Beg cenggitu kalau org tinggi pakai cantik... pakai skirt labuh.. ada tali pinggang.. errmmm mmg lawa..

Mama mengecilkan mata mama...

Mama: Ok..ok.. stop.. the conversation is done... oooo.. tu kira ayat baikkk la tu.. di sebaliknya nak cakap mama tak cantik la pakai tu... ahhhhhhhhhhhhhhhhh....
Papa: Dok eh... bukan gitu..tp gitu la.. kalau tinggi comel la bawa Furla...kalau mama nak bawa pun ok...
(sambil bibirnya galak tersenyum...)

Ok...mama faham pa... thanks ok sebab papa pandai sangat cakap berlapik.. yeahhh i know... saya tak tinggi.... dan mama tau korang pun faham kan yg tersirat di hati papa... jahatttt tau.... tak nak kawan.....

Mama: Ok.. may be tak lawa.. tapi Gucci might be ok kat mama..
Papa: Gucci??? yang mana??? Gucci RM80 hari tu??? ( Beg ori Gucci yg kami tgk kat Car Boot Sales...still cantik..bundle punya)
Mama: Kalau org nak belanja ..apa salahnya...

Papa hanya tersenyum tanpa balasan..dan pergi kerja..kelakar la tu.. hehehe..

Oh..papa...

Untuk tatapan saje... iya la... beg macam ni mana sesuai untuk kita.... uwaaaaaaaaaaaaa.....



0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan