CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, July 4, 2011

Tomok dah kahwin...

Hehehehe.... akhirnya pemuda impian Malaysia dah jadi milik Siti Rahayu...tahniah..
Mama ingat lagi time sekolah dulu Tomok begitu popular ngan Newboyz ...semua remaja suka habis...kalau tak fanatik atau tergila2 pun..lagu 'SEJARAH MUNGKIN BERULANG' nya pasti orang akan ingat dan mama percaya sampai sekarang masih terngiang2 di kepala masing2...

Sekarang Tomok lebih matured dan lagu pun makin nmpk kejantanan..hehehe..dah la tudah jadi jutawan hehehe...Tomok memang layak sebab dia tak pernah jemu..bak kata orang Tomok ni budak baik..
Harap2 dia akan beroleh kebahagiaan dan kejayaan bersama bidadarinya....


Cantik Ayu...ada member mama kata yang muka Ayu ala2 Mas Idayu campur dgn Fiza WHI...iye ke???

Secocok...

Didie Alias dan Along Cham emcees pada hari tu..

Anggun menunggu Abang Tomok....hehehe...

Mama dah agak dah..lagu ni utk Ayu.....

Cantik..tanda cinta Ayu dan Tomok..

Mama kebas gambar ni ngan kawan sekolah mama..hehehe...dia sedara Ayu.....

Mama ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU buat Tomok dan Ayu..Semoga kebahagiaan adalah milik kalian...May Allah Bless You....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan