CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, July 19, 2011

Cheng Ho Food Festival...Mee Tarik!!!

Hari ni mama ke Food Festival Cheng Ho yang diadakan di KB...sebelah Bazaar Tok Guru..
Pergi ngan rombongan...hehehe...sebenarnya kami ada lawatan ke kilang..dalam perjalanan pulang kami pun pergi la ke Cheng Ho...mama tak pernah pergi lagi sejak Food Festival ni diadakan..papakan sibuk je...

Ya Allah..banyak sgt makanan..dari China la byknya..Muslim Food kat XiJiang, China..kiranya komuniti muslim kat sana dtg buat jual2 dan demo masakan kat sini..kalau ikut hati semua nak try..bagi memeriahkan lagi Food Festival...wakil negara lain macam Kemboja, Thailand, Timur Tengah turut memeriahkan..tak kurang juga dari negeri2 di Malaysia...

Kalau dah rasa boring nak makan benda sama je hari2...jom la datang kat sini...leh tukar selera...



Ini muka kepanasan..tp still control

Pastu ada yang sesuatu yang menarik kat situ..dah lama mama nak tgk orang buat mee tarik....hari ni mama berpeluang 'live' dpn mata mama yg comel ni sendiri..hahaha..(sempat lg tuh puji diri)..
Gumbira rasanya hati beta...aikkk... tetiber je jd raja...

Chef Mee Tar
Mama pun rakam la..cara2 chef ni menebarkan mee tarik...very the hebat...teruja mama...nak tgk tak????
Nak??...hah..kena belanja la...hehehe..takde la...
Tapi sori deh sb gambar tak berapa clear..mama nak edit tp movie maker takleh support la video ni...ditambah plak mama ni malas nak bertanya org yg pakar mama kasi je korang tengok video yang 'raw' gitu...baru authentic...kan..(alasan)...
enjoy....pas ni jom pakat ramai2 buat mee tarik...lepas buat kasi kat mama try...baru betul....tapi mama ikhlas cakap..may be seumur hidup pun mama tak leh nak buat mee tarik ni....tapi kalau nak suruh mama tarik mee masuk dalam mulut..hah..tu mama very the pandai..ok...
dah la..mama tak nak melalut lagi..ini dia...


Inilah rupa mee tarik yg siap utk dimakan...special for vegetarian...RM7 satu bungkus...

jom makan...yummy..memang sedap....
Bye..mama makan dulu...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan