CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, July 20, 2011

JUVANA dah overrrrrrrrrrrrr....shedih...

Drama bersiri JUVANA dah habis..Isnin malam yg lalu...tapi endingnya masih berbekas di hati..bukan aje ending..jalan ceritanya pun masih mama kenang2kan....
Memang besh citer tu..penuh iktibar..
Cikgu Azmi yang baik tu jadi jahat...Warden Raja yang nampak Islamic pun rupa2nya musuh dalam selimut...Cokgu Ariffin yang kerek dan bermasalah rupanya baik dan berpendirian...
May be sebab tu la pepatah omputih kata..'don't judge a book by its cover'...
Harap ada byk lagi la cerita yg penuh iktibar macam ni..pelakon yg beshhhhh....semua beshhh...

Pelakon Juvana..mama snap gambar kat paper Utusan Malaysia...

Thanks to papa sebab beli paper Utusan ni semata2 sebab ada gambar pelakon Juvana ni...sebab papa tau mama minat...sayaaaaaaaaaaaaaaaaanng papa....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan