CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, July 4, 2011

Pasar MPKB dah sunyi dan mulai KOSONG..

Mama dan member pergi la melewati hari2 terakhir Pasar MPKB...ermmm tak lama lagi tak de la Pasar tu...peniaga kat situ kena berpindah ke Pasar Tuan Padang atau Pasar Tok Guru...
Dengan citer Petronas beli bangunan tu..nak buat bangunan dia kot...

Tapi bagi mama Pasar MPKB tu memang dah lama..memang elok la berpindah..demi keselamatan...memang kesian pada peniaga sebab kena keluarkan segala bagai kos..tapi hidup kena ada perubahan..setiap perubahan perlu ada pengorbanan...

Kami pergi ke pasar tu sambil survey2 barang2 yg dijual dgn murah...first time Pasar MPKB buat sales...byk barang murah....officially 7 Julai 2011..Pasar MPKB ditutup..


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan