CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, July 4, 2011

Benci Perpisahan...

Truly Madly Deeply speaking..mama benci perpisahan....tapi ini yang terjadi....nak buat cam ne ini fitrah kehidupan..setiap pertemuan pasti ada perpisahan...lagipun kecanggihan teknologi sekarang tak membataskan jarak geografi...kecuali la kita sendiri yg tak mau...

3 rakan se'opis' mama dah bertukar kerja....kehilangan yang dirasai..

Sedih memang sedih tapi tak pe...utk kebaikan mereka...Good luck dari mama dan kawan2 yg masing tertinggal kat sini..
Terima kasih atas segala bantuan dan kebahagiaan yang kita share bersama selama ini....

Semoga Kak Ila, Kak Ain dan Ida akan sukses selalu....Korang memang terbaik..mama bangga berjumpa dgn korang....


Inilah wajah2 yg sudah tidak kelihatan di kolej ini lagi...

Juadah hari itu...nasi ayam..kek..puding dan lain2...

Teman2 yang bersama dalam farewell party..

Sempat bergaya eh..si baju purple tu...

Harap2 best la ye....


Sampai jumpa lagi.....so long....................

1 comments :

Al-Rashid Zulkefli said...

eh, puan ila pn dpt offer yg sm cam pn ain n pn ida ke?

damn god, i miss the restaurant environment! hehehe...

p/s:
en. suly interframe tu... ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan