CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, November 4, 2014

Gastrik menyerang

Assalamualaikum

Pagi tadi macam berdebar sikit..
Papa whatsapp cakap pergi check kat hospital..
Ya Allah..hati isteri mana yg tak berdebar bila aje dpt berita gitu..

Memang dah 2-3 hari papa bagi tau yg dia rasa tak sedap badan.... dada tu rasa macam sesak je..

Tadi pagi pun dia ada mengadu.. mmg nak bawa je dia ke klinik ptg ni.. tup tup dia dah pergi..tak tahan sangat...

Bila check..gastrik...
Doktor masukkan ubat ..
Papa cakap sakit gak..

Alhamdulillah lps tu boleh balik opis dan buat kerja.

Kesian sayang mama..

Ya Allah peliharalah kesihatan suamiku..




Kawan papa ambil gambar dalam emergency room..nk hantar kat mama..
Gambar ni bernilai..sbbnya...misi kat situ marah kat dia sbb dok ambil gambar time rawatan..hihi

Dua jam lepas..papa hantar gambar ni...


Dah tersenyum..lega rasanya..
Alhamdulillah..

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan