CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, September 24, 2012

Diri wanita

Sebagai seorang perempuan...adakah korang dah kenal diri korang???? Mama pun still konfius...mugkin korang akan anggap mama merapu dan pelik tapi.. itulah kebenarannya..mama masih belajar mengenal diri.. mama masih menkaji diri mama..mama masih cuba membaiki diri mama... dan mama rasa usaha mama tak kan pernah berakhir... sampai mama dijemput Yang Maha Pencipta...Allah s.w.t...

Mama seorang yg garang sebenarnya.. bila aje mama ckp kat kwn2 mama ni garang diorang yg tak berapa rapat akan terkejut sbb mama nampak cool aje... tp yg rapat dan yg pernah jd roommate mama mesti tau... mama ni ok sebenarnya...chewaah... cuma mama ni sensitif, cerewet dan cepat marah...hahaha...byk nya keburukkan....mama tak kan puas hati selagi maksud sebenar atau perkara sebenar tak kesampaian... mama akan berusaha menegakkan kebenaran.. mungkin kat sini la org selalu aje ingat mama seorang pemberontak... tapi mama bukan jenis yang menegakkan benang basah... kalau mama salah..mama akan mengaku tanpa segan silu...

Tapi...hahhhhhh..ada tapinya...mama ni cepat cool, suka tolong org ...malah mama sanggup korban kepentingan mama hanya kerana nak tolong orang..

Tapi masih ramai yg belum kenal mama...dan maaflah pada papa sebab bagi mama papa belum kenal mama sepenuhnya..... dan mama rasa ramai wanita di luar sana yg merasakan perasaan macam  mama.. sesungguhnya wanita sukar untuk difahami... wanita ni sukar untuk dijangka... penuh misteri... hari ni suka..esok tak suka...hari ni tak suka..esok suka..misterikah wanita?????

Mama tak suka bercakap tentang orang lain..terutama org yg mama tak kenal..mama takut nanti tersalah fakta.. mama buat kajian peribadi seorang wanita berasaskan diri mama sendiri...

Mama pernah terbaca dlm majalah yang wanita ni seorang yg memendam rasa... mama cuba kaitkan dgn diri mama.... akhirnya mama dpt rasa yg pendapat itu ada benarnya... mama salah seorang yg memendam rasa... mama suka bermain dgn emosi daripada terus mengekspresikannya...mama akan membuat beberapa analogi dan berfikiran logik... Mama tak nafikan ada juga golongan wanita yg berkeyakinan dan terus meluahkan... memang hebat mama rasakan... tp itu bukan mama.. mama suka berahsia dan memendam.. akhirnya peluang  pergi begitu saja...

Masih ada byk yg terpendam...nanti mama luahkan di lain masa...


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan