CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, September 25, 2012

Shila Amzah - Juara Asian Wave 2012

'Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi.... terima kasih pada semua yg menyokong Shila..Akhinya Shila menang... Malaysia Boleh...' hehehe..japppp ekkk bagi la mama berangan jadi Shila Amzah kejap..nak buat ucapan ni....maklumlah dah menang kat Asian Wave 2012... class ko Shila... tak sia2 mama follow you...hehehe

Anyway...tahniah ye Shila...walaupun mama yakin la Shila takkan baca nyer blog mama...siapa la mama ni... tapi mama harap ada angin yg boleh sampaikan salam tahniah mama..cheewahhh mama berjiwang di petang hari.....

Berkali2 mama tgk kat Youtube persembahan Shila... time Alan Tam nak umum pemenang... mama pun tergelak sama.. time dia ala2 menyakat peserta tu...walaupun hakikatnya sepatah haram mama tak faham... tapi otak bergelga mama ni boleh target la dia kata apa... time dia umum Shila menang...mama pun nangis sama2 ngan Shila... hehehe... mama ni berjiwa Malaysia..kalau bab Malaysia menang mama memang tak leh nak sekat2 air mata kegembiraan..time kalah lagi la....meratap hiba.....(harap PM kita baca entry ini...)

Yang lagi excited bab hadiah....amboi jutawan la you Shila...Shila bakal dapat hadiah lebih daripada sejuta dalam bentuk dana.. kiranya dana utk memasarkan Shila di China la..wow... Asian Wave ni bertaraf Asia Pasifik tau....you deserve sebab dah byk yg you harungi.... tgk N.D Lala tersenyum puas dan seolah menahan sebak membuatkan mama teringat kembali sorotan kisah mereka sekeluarga... mereka pernah jatuh..mereka bangkit kerana berusaha... kita boleh ambil iktibar dari kisah keluarga mereka... nanti bila Shila dah bersedia..mama rasa Shila atau ayahnya boleh menulis buku biografi pasal mereka... mungkin boleh bagi motivasi kepada orang ramai.....




Mengikut paper KOSMO! yg mama baca, Shila akan pulang besok.... semoga semuanya selamat sampai dan sihat walafiat...mesti magazine, paper, stesen TV dan radio berlumba nak interview Shila kan......

Tahniah...and good luck...

p/s: harap Shila akan sentiasa kekal rileks, mesra dan tunduk ke bumi...Insya-Allah....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan