CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, April 4, 2012

Hadiah buat MAMA!

Korang...mama nak kongsi berita gembira tau.....mama dpt hadiah SPESEL dari papa....

Ini dia....taraaaaaaaaaaaaaaaaa...


Mesin jahit Singer 8280.... mama dah lama dah teringain nak beljar menjahit....akhirnya termakbul...senyum sampai ke telinga mama...sayanggggggggggggg papa....

Bila dah ada mesin jahit ni mama rasa perasaan yg luar biasa...perasaan gembira..fikiran pun dok ingat ko mesin sokmo.....maka terhasil produk2 kat bwh...mama try jahit sarung bantal...sbb mama rasa setiap org yg baru belajar jahit kena pandai jahit sarung bantal...selepas terkial2 akhirnya mama berjaya....terlalu gembira sb mama belajar sendiri..sob..sob..sob...pastu mama masukkan bantal Uyeeh dan berikan pada Uyeeh...

Lebih happy lagi Uyeeh suka sgt2...dia tak habis2 puji sarung bantal mama...hehe..siap kasi cium kat pipi mama..ooohh penghargaan mcm tu buat sakit belakang mama menjahit dah hilang...haha...sayang Uyeeh...papa pun puji...Uyeeh suruh mama buat lagi..w/pun mama tau yg sarung tu taklah hebat mana tp mama still happy...nanti mama buat byk2 ok...


Cubaan sulung mama bukannya sampul bantal kat atas...sebenarnya benda pertama yg mama jahit ialah tudung....cantik tak????


Maksud mama tudung tu..mama tak usah ditanya memang CANTIKKKKKKKKKKKK sgttttttt....hehehe...kata papa la...org lain mama tak tau...

1 comments :

Ihsan Arifin said...

fuh mama bole la buat bisnes lepas ni haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan