CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, April 3, 2012

Engagement planner in the making....

Hai semua...

Lama dah mama tak coret2 kat sini...
Actually dalam 2 minggu lepas kesihatan ayah mama begitu mendukacitakan...
Ayah kena tahan kat wad..dan mama yg tukang jaganya...kemudian bila discharge, ayah masih memerlukan pemantauan dari kami....
Semua kakak mama balik...bila dah balik semua ayah begitu happy...lepas dapat nasihat dr doktor..kami tau la mcm mn nak handle sakit ayah...apa sakit ayah??? nanti mama cerita ek dlm next entry..

Sekarang mama nak citer pasal tugas baru mama...
Mama telah dilantik utk menjadi Engagement Planner utk pertunangan adik ipar mama..hahaha...



Tajuk entry macam HEBAT je kan...sebenarnya biasa2 je...mama tlg2 je...tolong buat hantaran dan arrange pelamin...hehehe...

Sekarang ni semester pendek dah mula..sooooooooooooo mama begitu busy sebab time semester pendek ni jadual kelas begitu padat..pastu mama kena uruskan deco hantaran lagi...beli brg...Pertunangan lambat lagi ....bulan Jun nanti tp...tahukah anda yg masa berlalu begitu pantas......so mama kena cepat...iyalah nanti nak tolong urus rumah lagi...... dengan anak2 lagi yg semakin hebat beraksi......dgn papa yg sentiasa ingin dimanja...dgn byk2 lagi....


Sooo, memandangkan mama bukan selalu buat hantaran..mama kena google2 la gak....nasib baik mama memang minat ngan benda kreatif ni w/pun level kekreatifan mama tak de la sgt...

Hehe...wish me luck....nanti mama update lagi ekkkk tentang ROAD TO THE ENGAGEMENT...adiossss...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan