CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, October 5, 2011

Drama: Personal Taste

May be ada yang tau...may be ada yg tak tau..or may be ada yg tak nak ambil tau..yang mama ni sebenarnya peminat Korean show...semua la...realiti show dia..lagu diorang..drama...filem...hehe...

Terbaru mama baru je habis menonton drama PERSONAL TASTE.. beshhhhh sesangat...


Heronya Lee Min Ho..F4 korea


dan heroinnya Son Ye Jin


Pasangan yang secocok kan..

Sinopsis:

Seorang jejaka yang bernama Jeon Jin Ho...seorang arkitek yang angkuh dan berprinsip. Dia seorang yang pembersih, teratur...berpura2 menjadi gay..semata2 hanya kerana utk membolehkannya menyewa bilik di sebuah rumah milik gadis yang bekerja sebagai pereka perabot yang jujur tetapi serabai, tidak feminin, pengotor yang bernama Park Gae In..Rumah itu bernama "SANGGOJAE"..Jin Ho ingin tinggal di situ krn dia nak mendapat ilham utk membuat pelan yang menyamai konsep rumah itu. Pelbagai kisah lucu, romantik dan menyayat hati berlaku dalam drama ini. Sikap saling membantu dan mengambil berat menambah rasa drama ini...

So sweet..itu yang mampu mama ucapkan..bagi mama..sesiapa yang meminati drama korea akan mengimpikan Jeon Jin Ho menjadi pasangan hidup....issshhhh don't tell papa ye...hehehe...

Kalau ada masa lapang sila2 la menonton ....mama syorkan sgt2.....
5 bintang kot...hehehe....

Selamat menonton...dan selamat ber'feeling'....hehehe...

4 comments :

wida said...

tgk kat mana yer sis?beli cd ker.

sy tak tertengok pon cite ni..hr tu kuar kat 8tv pon x smpat memanjang..hehe

eT said...

nk tonton kt mana nih?lama xlayan korea...huhu

My Aisy said...

dah tengok drama nih...mmg 5 bintang...n bila tengok teringat zaman2 bercinta dulu...hehe...ni feeling terlebih...haha...

simplemama said...

hai...mama tgk kat youtube hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan