CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, July 9, 2009

PERUT MERAGAM.......LETIH SANGAT...

Adalah dalam seminggu mama tak tulis apa2 dalam blog...mama letih sangat coz mama cirit birit...kali ni mama letih sangat2.....mama hilang segala tenaga....3 hari mama tak gi keja. mula2 mama ingat nak rehat kat umah dan hantar muyih macam biasa kat Tok Ma dia tapi muyih meragam gak...dia macam tau mama tak gi kijo...so dia tak nak gi umah tok ma..mama kesian tengok dia nangis so papa tak jd hantar dia.... mama kena jaga dia dan dia sangatlah hyperactive...mama tak larat...last2 mama paksa papa halfday..so sorry pa, mama dah tak larat sangat.....bila pa balik kije kami g klinik...mama kena inject....ayoyo...dah lama tak kena inject.....masa mama masuk bilik doktor, muyih nangis...ala muyih takut doktor apa2 kan mama kan? sayang anak mama....Lepas kena inject mama dah tak muntah n tak berulang ke tandas lg...tapi tenaga mama belum pulih sampai la hari ni...letih sangat2..........

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan