CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, July 5, 2009

Makan2 with my OFFICEMATES....

Dah lama kami tak kuar makan sama2....iyalah kdg2 tu kami tak kuar lunch pun coz dah kenyang makan nasi pg.......tapi hari tu kami decide nak g makan pizza...lgpn sambil meraikan sorang practical student kami yang dah habis.....Kami memang rapat dengan dia may be kerana dia friendly n tau hormat org....Akak doakan Na akan berjaya....Selamat Belajar balik....setelah berpractical sambil berhibur kat opis kami....ceh..ceh...jgn nakal2 tau..
Sambil2 sempat la mama capture 2, 3 kpg gambar....hua..hua..hua...



Mama with Na (practical student)


Kak Yah n Mira...kuat teh make...

Pok Noh.... control jer.......


Meatball in Carbonara sauce..so delicious...


Ni lah hidangan kami...... Hari tu masa order rasa macam nak makan smua tp bila dah makan...help me... i'm full..... habis musnah program diet mama....kuang3x...

ehmmmmmmmm....lepas ni nak g lunch mana ek.......?


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan