CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, July 26, 2009

MY BEST FRIEND'S WEDDING....


At last...mama's best friend, Hasrell is getting married. Agak kurang ajar ke bila mama kata at last....kuang3x...saja je gurau dengan Seray(nama glamer dia). Alhamdulillah..bertemu jodohnya gak....dengan Suhaiza Hanim....Diorang ni kawin dalam bulan Jun lg tapi majlis menyambut menantu baru je diadakan semalam (25.07.09). Mama, papa n Muyih pegi la makan. Dek kerana lapar,papa siap tambah lg nasi....Hebat papa..Kami pergi dah petang.Rancang nak gi lepas Zohor tp mama ni byk sangat kerja rumah yg nak disiapkan...so last2 lepas Asar la sudahnya..Tp ok gak so boleh borak ngan pengantin lama2 skit....


Seray ni kononnya pada awalnya tak nak bgtau dia dia kawin ngan sapa....Masa majlis dia yang bulan Jun hari mama tak gi coz dia buat kat rumah Hanim kat KL...Seray ni kononnya nak bg surprise kat mama...Tp mama tanya gak nama wife dia...Seray hanya cakap Hanim...Mama ni plak macam CSI skit...so mama selidik lah...mama masuk dia punya friendster...mama cari kot2 ada ada member dia yang nama Hanim...and mama memang bernasib baik...ada sorang nama Hanim...Eh...macam kenal jer... Mama terus telefon Seray...Memang sah..Hanim is my junior....


Kecilnya dunia......


So takde masalah mama nak berckp coz mama mmg kenal Hanim....Happy for Seray....Semoga diorang akan bahagia selama-lamanya...n ramai anak.... LOL.
Lepas tu..one of Seray's friend tu merupakan member papa...so papa jumpa geng la jugak semalam..


Hasrell & Hanim

Muyih..kalau tak naik meja...memang tak sah.... Yang baju belang kat belakang ialah kawan papa yang juga merupakan kawan Seray..Wadi...dtg bersama isteri dan anak yang comey...Amni...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan