CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, June 1, 2015

Hari Ibu buat MAMA

Assalamualaikum..

Hari Ibu dah berlalu...
Namun sebenarnya setiap hari adalah hari Ibu..
Tapi mungkin sebab dah jadi budaya..kita mmg happy aje nak sambut hari Ibu..bagi mama selagi tak taksub dan tidak melakukan sesuatu yg melanggar akidah kepada Allah...dan tidak mengabaikan tanggungjawab kita pada ibu pada hari2 yang lain.. sambutlah.. macam hari lahir kita la kan...
Maaf jika ada yang tak setuju...

Anak mama yang sulung dan yang kedua memang dah tahu pasal Hari Ibu.. Cikgu-cikgu di sekolah yang beri info..
Actually si abang iaitu Uyeeh dah lama tahu...
Tapi tahun ni mmg berbeza kerana tahun ini mama berjauhan dari anak2 syurga mama..berjauhan dari peneman mama di syurga nanti.

Sehari sebelum Hari Ibu, mama sudah kena pulang kembali ke Putrajaya..jadi anak2 mama ambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Hari Ibu buat mama..

Sungguh menyentuh hati...



Abang Uyeeh mewakili adik2 memberikan mama bungkusan di atas... of coz la dari rupa mama dah tau bentuk hadiahnya... tapi mama cuba berteka-teki dengannya..
Berkali-kali dia meminta maaf kerana tidak menyediakan hadiah yang lebih elok pada pandangan.. dia mengatakan tak punya waktu untuk ajak papa pergi membeli...


Apabila dibuka terdapat sebatang pen merah dan utusan cinta teragung yang bisa membuatkan hati mama meruntun..

Ya Allah..anakku..

Terima kasih sayang... bukan hadiah yang mama pinta... mama hanya pinta doa dari anak2 mama..


Terima kasih sayang atas ingatan..Maafkan mama kerana tidak dapat bersama kalian...maafkan mama.....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan