CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, June 3, 2015

Cinta Jarak Jauh - Episod 2

Assalamualaikum

Cerita cinta yang tak berkesudahan..

Jika kita berjauhan dengan orang yang kita sayang..apakah yag paling buat hati kita sedih?

Jika mama... mama paling sedih jika papa atau sesiapa yg kat kampung cerita pasal moment bahagia mereka..sebagai contoh...adik Qysya dah begitu petah berbicara... ye mama tahu..sebab hari2 mama telefon..tapi mama telah terlepas banyak aksi mereka..

Mungkin nampak enteng..tapi itu adalah antara moment yg seorang ibu ingin rasai..

Lepas tu mama jadi lebih sedih bila papa bagitahu yg adik Qysya seolah-olah kurang kasih sayang dan macam tak terurus..
Hati mama mana yg tak tersayat..

Tapi papa cepat2 bagitahu yang dia akan berusaha meluangkan masa dan buat anak2 gembira..

Perkara yang sama timbul di fikiran mama...wajarkah mama di sini??

Ya Allah teguhkan hati hamba-Mu...aku ke sini atas takdir-Mu.. aku serahkan segalanya pada-Mu..kerana kedatanganku dan kepergian jauhku dari keluarga adalah atas redha suamiku..

Maafkan mama wahai semua kesayangan mama...







0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan