CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, September 26, 2013

Cantik tak Kak Ton?

Tagline mmg memainkan peranan yg penting dalam perniagaan. Seorg usahawan kena mencipta satu tagline yg boleh menarik perhatian dan buat org ingat kat kita..
Kiranya tagline tu sebahagian drpd marketing strategy...
Mmg byk tagline products yg dah sebati ngan kita contohnya Singer menawan keluarga bahagia (Singer) .. kerana dirimu begitu berharga (Loreal).. byk lagi la....
Dannnn antara yg latest yg plg glamer ialah Cantik tak kak Ton??? Tagline utk produk Humaira...



Dan hari ni mama dapat sokongan yg mmg kak Ton dah glamer dan jd ingatan..

Sampaikan wi-fi network pun ada yg guna tagline kak Ton.. hahaha...

See.... kuasa tagline.
SYABAS KAK TON!!!

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan