CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, September 11, 2013

AF BUZZ!!!

Hai semua yayang mama.. dah 2 hr mama tak bukak wilayah mama ni... sebukkkk sikit... 
Kali ni mama nk story benda yg terjadi hr Isnin mlm Selasa yg lepas.. mama tak kira..walaupun dah berlalu..n may b basi... mama nk post gak entry ni... no heart feeling okiesss.. muahhhh...
Ala bkn pasal apa pun..ni pasal AF la.
Rupa2nya mmg diorg buat pembaharuan la... kalau dulu Isnin hingga Khamis ada Diari AF kan..tp skrg ni Diari hanya ada pada hr Selasa hingga Khamis..sbbnya pd Isnin mlm ada slot baru iaitu AF BUZZ.. dlm AF BUZZ ni peminat leh lps geram ke..komen ke..puji ke.. semia bulih melalui medium FB, TWITTER.. kira ganti Karpet @15 dulu la.. dan semua luahan tu akan dilayan oleh si cantik manis Hanis Zalikha.. Zizan pun.. dan juri jemputan khas utk AF BUZZ iaitu Shafinaz Selamat...pastu diorg akan jmput la sesiapa yg diorg rasa perlu...


So.. kalau free pada Isnin mlm.. boleh la layannnnn...ok la sblm hbs entry ni jom tgk lg sekali wajah comel Hanis Zalikha ni..fuhhhh mmg cun la..


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan