CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, May 23, 2013

Selamat kembali...

oooooooooooo....hari ni hari pertama mama mula bekerja.. iyalah selepas 2 bulan bercuti.. tp bukan cuti goyang kaki ye... cuti dua bulan tu ada makna.. malah mama rasa lagi busy drpd dok kat opis... mama berpantang dan menjaga anak2.. bila dah habis 44 hari berpantang, mama mula buat kerja rumah.. lagi bertambah busy la jawabnya.. time mula2 berpantang dulu best sgt sbb semua benda kakak kesayangan mama, Cik Nie yg buat..mama mmg tak buat apa2... kesian ngan Cik Nie..
Bukan apa.. kalau mama buat je kerja..kena marah..malah Cik Nie siap report lg kat kakak2 mama yg lain... berpusu2 mesej masuk... mesej berleter la...
Mama terharu sgt.. walaupun arwah Mek dah tiada..tp mama tak pernah kurang kasih sayang..semua kakak mama terlalu baik.. love you all....
Opppss..papa pun byk membantu tau...mama bertuah ada papa... time pantang mama tak pernah sekali pun mandikan Qysya.. semuanya dilakukan Cik Nie dan papa..
Papa mmg mahir bab mandi2 baby... mama mmg fail.. lps baby kami umur 50 hari ke atas barulah mama terhegeh2 nak mandikan.. entahlah selalu je macam tu....

So hari ni mama start kerja..dgn kerja yang banyak sebab Ahad nanti kumpulan penilai dari MQA nak lawat kolej... jadi mama tak boleh lagi ada 'holiday blues'.........

So...ini wajah org baru masuk kerja... tapi ni guna teknik Camera360.. haha..biar nmpk gebu skit... ala ni kan trend terkini.... so jgn meluat ye..tak nak tgk tutup mata okay.love you all...

Daaaaa....mama nak bekerja ni..(cecece..semangat gilosssss)



2 comments :

E'in said...

nk tgk gmbr baby... hihi

Anonymous said...

hahaha...mangsa camera360-lurve, mc cheq

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan