CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, May 28, 2013

Sebenarnya Saya Isteri Dia!

Menjadi fenomena la sekarang ni.. semua org dok bercerita pasal citer lakonan Tix Zaqyah dan Izzue Islam.. SEBENARNYA SAYA ISTERI DIA!.. Dan mama pun mmg dah terjerat dari episod pertama lagi... mama mmg minat Tiz.. so pada mulanya mama nak tgk2 aje mcm mn ceritanya...last2 sangkut...dan mama adalah salah seorang yg sentiasa tak menyempat nk tgk the next episod...

Sekarang ni papa pun tgk tau... kalau tgk citer tu mulut kami tk lekang dgn tersenyum..iyalah ada saja gelagat lakonan bersahaja Tiz dan Izzue yg mencuit hati....

Seperti kebanyakan org dh tau..drama rantaian ni merupakan adaptasi drpd novel yg meletopppp nukilan ZURA ASYFAR...

Bila masuk kerja lepas pantang ni..rupa-rupanya Kak Dini, opismate mama pun mmg masyukkkk dgn citer ni...Kak Dini siap pinjam novel tu dgn student... wakakakaka..pinjam ngan student tu... dalam 2 hari aje dah siap baca...

Jadi sekarang giliran mama pulak nak baca..so senyapppppppp semua..mama nak pay attention pada Syaf dan Firash ni... hahaha..bermula pengembaraan ke dunia cinta mereka...


ooooo...rasanya nak golek2 ..hehehe (penggemar novel mesti tau perasaan nak bergolek2 kalau baca novel....maksudnya nak menghayati la tu).....



1 comments :

amiey lee said...

Wahhh dapat baca nivel..tk sabar nak tgk next episode

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan