CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Saturday, February 4, 2017

UPSIDE DOWN HOUSE TUNJONG

Assalamualaikum

Sebenarnya bulan lepas lagi mama tetiba terpandang papan tanda 'UPSIDE DOWN HOUSE' tu..
Pastu, papa terus search....mmg betul la.. ada rupanya upside down house ni kat Kelantan... dekat pulak tu ngan rumah parents papa..

Hari tu time kat Melaka tak sempat nak gi..

So..bila dah bebeudak comel 3 orang ni meminta...mama dan papa pun layan je la anak3...


Alhamdulillah ...


So just wanna save all the memories here..
















So far..tak de la besar sangat rumah terbalik kat sini... tapi Alhamdulillah semua happy... just enjoy the moments dengan yang tersayang....

Semua tempat diorg nak amik gambar....

Sesiapa yang nak pergi... dipersilakan

Bayaran masuk :
Dewasa: RM15
Kanak2 (5 tahun - 12 tahun): RM10
4 tahun ke bawah: Percuma

Lokasi: Bandar Baru Tunjong... dekat dengan Restoran Nasi Hover.. di deretan kedai setentang dengan kedai Lieuniey Natasha...


Selamat beraksi...............


Wassalam

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan