CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Saturday, February 4, 2017

Foundation Gebu Gebasss


Assalamualaikum..

Now mama nak story pasal satu FOUNDATION yang sentiasa berada di hati dan di muka mama... Muslim produk tau....Memang best sgt......Iyalah kan perempuan mana yang tak nak comel lote... 






80% Wanita Hadapi Masalah Foundation Melekit dan Berminyak Termasuk ANDA
 Foundation Extragebu Dhia Ardini


TERBUKTI :


💋 SPF 60
💋 Tekstur yang sangat ringan
Cepat meresap
Tidak melekit
Mudah dipakai
Tidak berminyak dan tidak bercapuk
Mesra wuduk (senang basuh)
Mesra Solat (boleh di bawa solat)
Tahan sehingga 600 minit
Wajah kelihatan natural beauty
Semakin lama semakin cantik
Tak perlu pakai bedak/mekap lagi




CARA GUNA

Cuci muka dengan pencuci.muka.pilihan anda
Sapukan Foundation Extragebu dan ratakan foundation ke seluruh muka.
Tadaaa....dah siap!


Antara bahan-bahan yg terdapat dalam Foundation Extragebu :

✔SPF60
✔PEARL POWDER
✔LICORICE EXTRACT
✔VIRGIN COCONUT OIL
✔Juga mempunyai bau yg sangat menyenangkan.
✔Tiada bahan terlarang yang boleh merosakkan kulit wajah serta bebas bahan kimia berbahaya
✔Diformulasi dari R&D seorang PHD in Cosmetic


KESAN penggunaan

Mencerahkan serta melembabkan kulit wajah
Tona kulit muka lebih sekata
Merawat, menutup pori
Melicin serta menganjalkan kulit wajah
Merawat masalah jerawat dan jeragat
Wajah Gebu dan Glow
Kulit makin sihat dan flawless

TAWARAN ISTIMEWA PALING HEBAT

Whatsapp mama ke 011.1790.9711


Selain daripada foundation, ada banyak lagi produk best dari Dhia Ardini Cosmetic







Insha Allah berkesan dan buat korang senyum je tgk wajah sendiri.....ehhh....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan