CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Saturday, January 24, 2015

Mangsa banjir juga...

Assalamualaikum

Lega rasanya boleh check-in kat sini.. wilayah maya mama ni..

Ya Allah dah lebih sebulan mama tak buka blog ini...
Bukan dah fed up tapi sbb banyak sgt halangan... jadi kebanyakan cerita yg mama nak kongsi..semuanya terakam kat memori aje..

Byk peristiwa yg besar berlaku..

13/12/2014 - anak lelaki mama yg sulung berkhatan..so mama sibuk la jugak jaga dia..nasib baik tugas menjaga tu banyak dilaksanakan oleh kakak mama.. mama tak boleh cuti..huhu..

Dua minggu lps tu sibuk ngan majlis kawin adik ipar..
Almaklum la majlis dibuat dan dirancang dlm tempoh yg singkat..
24/12/2014 - majlis pun berlangsung dgn meriah..alhamdulillah.

25/12/2014 - mama agak busy.. mujur la cuti..so boleh tolong mak mentua kemas rumah..so letih..
Namun hari itu bkn hari yg biasa.. pada hari ini kami didatangi pelawat yg tidak diundang namun tak kan pernah mampu utk menolaknya..
Itulah banjir....

Iya.. kami adalah antara mangsa banjir di bumi Kelantan..

Iya..mmg rumah family papa (juga tempat family kecik kami tinggal) ditenggelami air bah kuning..dalam rumah lebih kurang 150 cm kedalamannya.. namun itu masih tak mampu melawan derita mangsa banjir yg lain..

Semoga kita semua tabah..

2 comments :

yong suhana mohd saperi said...

semoga terus tabah..setiap ujian,ade hikmah,setiap pahit ade manis...setiap derita ade.bahagia...

Simplemama said...

Tq kakyong

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan