CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, January 12, 2014

7D Cinema Rider

Salam semua...
Today is Sunday.. jd hari first working day bg kami kt Kelantan utk minggu ni..Sunday blues????
Takde la..biasa je..lagipun students mama belum daftar utk semester baru..rileks la skit.. selepas berhempas pulas tanda kertas final hari tu..
Weekend hr tu..mmg byk aktiviti ngan family..gi kenduri la..gi shopping la dan yang paling exciting buat Uyeeh dan Iqy ialah menonton 7D cinema rider kat Tesco Kota Bharu...
Uyeeh la yg request kat papa nk tgk 7D cinema tu..almaklum la bila tahu yg Iqy dah tgk.. Iqy bernasibbaik boleh tgk free sbb time dia ke Tesco ngan makcik dia, tempat tu baru buka dan buat promosi.. Uyeeh mcm nk sgt tengok..alahai kesian la pulak...
So hari Jumaat kami pun pergi la..tak bernasib baik sbb dah full house utk ptg tu...kalau ada pun malam...ermmm..mlm tak boleh la sbb dah janji ngan adik ipar..diorg buat solat hajat..so..kami pun booking utk ptg Sabtu..
Ptg Sabtu..ermm begitu bersemangat diorg...




Mama dan Qysya tak masuk..just papa, Uyeeh, Iqy dan che su diorg.. lagipun cinema tu hanya 15 minit je...
Mama excited tunggu kat luar nk tanya experience diorg..tapi surprisingly... bila keluar satu wajah yg berhari2 excited nk tgk cinema keluar dgn wajah sugul..
Apa kesss?????
Hahaha... Uyeeh is crying... papa ckp bila start aje cinema..dia terus nangis...of coz la bila pakai spek ala 3D tu...dia nmpk ular dan mcm2 yg kt skrin tu mcm real.. Uyeeh ni penakut skit..Iqy tak takut sgt sbb dia tak pakai spek...
Kesian anak mama...
Dek krn tu..semua org gelakkan dia..muncung jugak la dia..hihi
Tapi bagi mama..ok la ..sekurang-kurangnya ada la pengalaman...
Ermmm..nnt papa kena bawa mama pulak..baru best sikit nk bercerita.
Kepada yg nk try sila ke Tesco KB.. dekat pinti masuk dr parking..belakang restoran Secret Recipe..
Selamat meneroka dunia 7D...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan