CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tuesday, March 14, 2017

Fitrah Seorang Isteri...

Assalamualaikum..

Hari ni...di ptg yg syahdu...cheewah..
nak la bagi tau peel atau dlm bahasa baiknya fitrah pompuan... kebanyakannya terjadi utk yg dah bergelar seorang isteri...

Isteri ni tak kisah sebenarnya si suami tak dan nak mesej atau wassap dia seharian sekiranya si suami tu bagi alasan "busy la ayang, tak dan nak main mesej atau wassap"...
Tak kisah...langsunggggg ok....

Dengan syarat...hari tu mmg si suami tu betul2 tak bermesej atau berwassap dengan org lain...
Sebabbbbbb.... dah kenapa bagi alasan tak sempat la...tak dan la sbb busy tapi wassap group dia yg berjela taip... sempat lagi berfb meseenger... uiiiiihhhh...itu pantangggg...

Bagi isteri...if suami kata busy tak dan nak mesej, wassap atau sewaktu dgnnya...so terbuka utk semua ok... jgn la dengan isteri busy...dgn org lain ok jerrrrr.... 

Ini adalah kerana, jauh di sudut hati isteri yg selalu bergolak tu..dia terasa dia tidak diberi keutamaan..dia ni hanya diperlukan time senggang...

Alasan si suami..."dah org tanya, karang apa pulak katanya kalau tak balas"... ermmmm
Soalan mama "habis tu, kalau boleh fikir perasaan org lain, kenapa perasaan isteri yg patut didahulukan itu tidak difikirkan?"

Ermmm... mama tau...sbb isteri kan...kerjanya seorg isteri kena faham suami...bersabarrrrr je laaa...
Tapi tahukah wahai suami2 semua..lelaki yg baik ialah seorang yg berbuat baik dan melayan isterinya dengan berhemah....

So, begitu laaaa yeee..setiap org ada alasan tersendiri, ada opinion tersendiri.. so ini adalah opinion mama..babaiiiiii..hihi... wassalam...

3 comments :

Anonymous said...

Salam singgah dan kenal..moh ler ke blog saya https://cararesepi.blogspot.my/

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

شركة المثالية said...


شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan