CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tuesday, March 14, 2017

Fitrah Seorang Isteri...

Assalamualaikum..

Hari ni...di ptg yg syahdu...cheewah..
nak la bagi tau peel atau dlm bahasa baiknya fitrah pompuan... kebanyakannya terjadi utk yg dah bergelar seorang isteri...

Isteri ni tak kisah sebenarnya si suami tak dan nak mesej atau wassap dia seharian sekiranya si suami tu bagi alasan "busy la ayang, tak dan nak main mesej atau wassap"...
Tak kisah...langsunggggg ok....

Dengan syarat...hari tu mmg si suami tu betul2 tak bermesej atau berwassap dengan org lain...
Sebabbbbbb.... dah kenapa bagi alasan tak sempat la...tak dan la sbb busy tapi wassap group dia yg berjela taip... sempat lagi berfb meseenger... uiiiiihhhh...itu pantangggg...

Bagi isteri...if suami kata busy tak dan nak mesej, wassap atau sewaktu dgnnya...so terbuka utk semua ok... jgn la dengan isteri busy...dgn org lain ok jerrrrr.... 

Ini adalah kerana, jauh di sudut hati isteri yg selalu bergolak tu..dia terasa dia tidak diberi keutamaan..dia ni hanya diperlukan time senggang...

Alasan si suami..."dah org tanya, karang apa pulak katanya kalau tak balas"... ermmmm
Soalan mama "habis tu, kalau boleh fikir perasaan org lain, kenapa perasaan isteri yg patut didahulukan itu tidak difikirkan?"

Ermmm... mama tau...sbb isteri kan...kerjanya seorg isteri kena faham suami...bersabarrrrr je laaa...
Tapi tahukah wahai suami2 semua..lelaki yg baik ialah seorang yg berbuat baik dan melayan isterinya dengan berhemah....

So, begitu laaaa yeee..setiap org ada alasan tersendiri, ada opinion tersendiri.. so ini adalah opinion mama..babaiiiiii..hihi... wassalam...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan